لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی

طرز طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی با عکس و فیلم

لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی

طرز طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی با عکس و فیلم

لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی

دستور پخت غذای ایرانی • طرز تهیه غذای خارجی • انواع سالاد • ماکارونی و پاستا •غذاهای دریایی •پیش غذا •ایتالیایی •فرانسوی •غذای کودکان •کیک •فست فود

بایگانی
نویسندگان

پخت کیک ماگما

يكشنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۸، ۰۳:۳۶ ق.ظ

مواد لازم 


تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
شیر ۲/۳ پیمانه
آرد یک‌و دو سوم پیمانه
پودر کاکائو یک سوم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

مواد لازم برای کرم وسط کیک

شیر ۴ پیمانه
آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری
شکر ده قاشق غذاخوری
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم
وانیل مقداری

----------------------------------------------------------------------------------

مراحل پخت کیک ماگما

طرز پخت کیک ماگما بسیار راحت هستش که برای این کار ابتدا کرم رو درست میکنیم.
شیر و آرد و نشاسته و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شده و پخته شود. کاملا غلیظ مث فرنی بشه وانیل رو اضافه میکنیم اجازه میدیم خنک بشه و بعد پنیر رو کمی با چنگال زده و به کرم مون اضافه میکنیم. با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه و گلوله ای نداشته باشه اگر داشت از صافی رد کنید خوب حالا کیک رو اماده میکنیم

در ظرفی تخم مرغ رو با شکر هم میزنیم تا کشدار شده و حجمش زیاد بشه. سپس شیر و روغن رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم. آرد رو با بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط کرده و دو بار الک میکنیم و برای بار سوم و روی موادمون الک میکنیم و هم می زنیم. مایه کیک رو تو قالب مورد نظر ریخته مرکز قالب و روی مواد کیک کرم رو ریخته دو سوم از قطر قالب رو کرم بگیره قالب رو داخل فر داغ دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۵۰ دقیقه می پزیم.

نوش جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــانزبان درازی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی