لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی

طرز طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی با عکس و فیلم

لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی

طرز طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی با عکس و فیلم

لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی

دستور پخت غذای ایرانی • طرز تهیه غذای خارجی • انواع سالاد • ماکارونی و پاستا •غذاهای دریایی •پیش غذا •ایتالیایی •فرانسوی •غذای کودکان •کیک •فست فود

بایگانی
نویسندگان

پخت کیک زرشک

چهارشنبه, ۶ شهریور ۱۳۹۸، ۰۴:۵۷ ق.ظ

مواد لازم
تخم مرغ : دو عدد
زرشک : ۱/۲ پیمانه
شکر : ۱/۲ پیمانه
وانیل : ۱/۳ قاشق چایخوری
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
شیر : ۱/۳ پیمانه
آرد : ۱ پیمانه
بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری

--------------------------------------------------------------------------------

مراحل پخت کیک زرشک 
برای پخت کیک زرشک ابتدا زرشک ها را به خوبی بشویید و آن ها را روی پارچه تمیزی پهن کنید تا رطوبت اضافی شان گرفته شوند و خشک شوند.
درون ظرفی مناسب تخم مرغ و وانیل و شکر را بریزید و به مدت ۵ دقیقه مواد را هم بزنید سپس روغن مایع را به مایه کیک بیفزایید و به مدت یک دقیقه دیگر مایه کیک را هم بزنید.در مرحله بعدی طرز تهیه کیک زرشک، شیر را به مایه کیک بیفزایید و با کمک همزن دستی شیر را با مواد کیک به خوبی مخلوط نمایید.
بیکینگ پودر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن ها در دو مرحله روی مایه کیک الک نمایید و با کمک همزن دستی مایه کیک را هم بزنید. توجه داشته باشید که بعد از افزودن آرد و بیکینگ پودر به مایه کیک نباید آن را بیش از حد هم بزنید زیرا پف کیک می خوابد.
کیک زرشک خوش طعم
درون ظرفی مناسب یک قاشق آرد بریزید و زرشک ها را به آرد اضافه کنید سپس مخلوط آرد و زرشک را درون صافی بریزید و اضافه آرد ها را بتکانید و زرشک را به مایه کیک اضافه کنید و به کمک لیسک زرشک را با بقیه مواد ترکیب نمایید. سپس مایه کیک را درون قالب کیک چرب شده بریزید و قالب را درون فر که از قبل از با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت نیم ساعت قرار دهید.

نوش جـــــــــــــــــــــــــــــــــــانزبان درازی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی