لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی

طرز طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی با عکس و فیلم

لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی

طرز طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی با عکس و فیلم

لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی

دستور پخت غذای ایرانی • طرز تهیه غذای خارجی • انواع سالاد • ماکارونی و پاستا •غذاهای دریایی •پیش غذا •ایتالیایی •فرانسوی •غذای کودکان •کیک •فست فود

بایگانی
نویسندگان

کیک آلوسیاه

سه شنبه, ۵ شهریور ۱۳۹۸، ۰۲:۰۵ ب.ظ

مواد لازم 
آرد : ۳ پیمانه
روغن مایه : ۱ پیمانه
آلو سیاه : ۴ عدد
تخم مرغ : ۴ عدد
ماست : یک پیمانه
شکر : ۱ و ۱/۲ پیمانه
نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری

----------------------------------------------------------------------------------------

طرز پخت کیک آلو
فر را روی حرارت ۱۸۰روشن کنید، آلوها را از وسط نصف و هسته آن را خارج کنید سپس در مقدار خیلی کمی آب و سه قاشق غذا خوری شکر قرار دهید تا مقداری نرم شوند البته چند تا از آلو ها را به منظور تزیین روی کیک کنار بگذارید، سپس بقیه آلو ها را اجازه دهید بپزد و آن ها را له کنید تا پوره مانند شود.

در این مرحله از طرز تهیه کیک آلو، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید تا کرم مانند شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید و نمک و وانیل را نیز به آن اضافه کنید.

حالا آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم داخل مواد بریزد و خوب هم بزنید و در آخر ماست را نیز به مواد تهیه کرده اضافه کنید.

در مرحله آخر از طرز تهیه کیک آلو، قالب کیک را کمی چرب کرده سپس نصف مواد کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را مواد پوره شده آلو را که با بادام یا گردو مخلوط کردید را بریزید و بعد مواد کیک باقی مانده را روی آن بریزید در آخر آلو هایی را که نصف کرده بودید و برای تزیین کنار گذاشته بودید را روی کیک بچینید و در فر به مدت ۵۰ – ۴۵ دقیقه اجازه دهید بپزد.

نوش جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــانزبان درازی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی