پخت کیک ساده
شنبه, ۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۲۳ ق.ظ
مواد لازم
4 عدد تخم مرغ
2 پیمانه آرد
1 پیمانه شکر
3/4 پیمانه روغن
1 پیمانه شیر
1 ق غ بکینگ پودر
کمی وانیل
-----------------------------------------------------------------------------------
- ابتدا آرد و بکینگ پودر را سه تا چهار بار الک میکنیم و کنار میگذاریم
- ظرفی که مواد رو داخلش میریزیم چرب میکنیم سه مرتبه آرد پاشی میکنیم و درون فریزر قرار میدیم
- تخم مرغ ها رو زرده و سفیده رو جدامیکنیم و سفیده را به مدت پنج دقیقه میزنیم تا خامه ای و سفت بشه و بعد درون یخچال قرار میدیم
- حالا زرده را میزنیم و بعد شکر را اضافه میکنیم با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد شیر را اضافه میکنیم هم میزنیم و بعدروغن را اضافه میکنیم
- آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم با لیستک هم میزنیم تا مخلوط شود.
- و در آخر سفیده را به مواد اضافه میکنیم در حدی مخلوط میکنیم که سفیده در مواد مشخص باشد.
- مواد را درون قالب میریزیم در فر قرار میدهیم در دمای 180درجه
- تا سی دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید که پف کیک نخوابه
- بعد از چهل و پنج دقیقه با خلال تست میکنیم اگر مواد به خلال نچسبید کیک آماده است.
نوش جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان